Auto interieur reinigen Den Haag

Professionele schoonmaak voor een schoon en fris interieur.

0 +
Interieurs gereinigd
0 jaar
Jaar poetservaring
0 %
Beveelt ons aan!
Auto interieur reinigen Den Haag

Zit die autostoel vol vlekken of ruikt de binnenkant niet zo lekker?

Auto interieur reinigen in Den Haag? Je vindt die vlekken op je autobekleding irritant en de nare geuren ben je ook wel zat. Het is daardoor niet zo leuk rijden in je auto. Laat staan nog met anderen. 

Dat kan echt anders! Laat ons de binnenkant van je auto compleet en professioneel reinigen, zodat je straks weer rijdt in een schoon en frisse wagen! En ook die plafond nemen we mee tijdens het reinigen van jouw auto interieur in Den Haag.

Auto interieurs die we hebben gereinigd:

Ontdek onze car cleaning Den Haag

Video afspelen

In 3 simpele stappen jou auto interieur Den Haag geregeld:

Stap 1. Kies jouw pakket

Kies één van onze pakketten

Stap 2. Maak online een afspraak

Maak gemakkelijk online en snel een afspraak.

Stap 3. Laat je interieur reinigen

Jouw auto interieur wordt helemaal gereinigd in Den Haag.

Over Den Haag:

Den Haag is een bekend en grote stad in Nederland. Velen autobezitters bevinden zich in deze stad. Wij zijn zeer actief in Den Haag en maken regelmatig auto’s schoon.

Dit is wat onze klanten zeggen:

ACTIE! Complete interieur reiniging VIP pakket van € 180,- TIJDELIJK € 95!

Wees snel, want vol = vol!

ACTIE! All-In pakket € 270 TIJDELIJK € 149!

Wees snel, want vol = vol!

Afspraak maken interieur

Interieurreiniging VIP pakket TIJDELIJK € 95,-

4.5/5

91% beveelt dit aan

Het pakket bevat:

Actie loopt af over:

Wat levert het jou op?

Auto interieur reinigen op locatie:

Goed nieuws! Auto interieur reinigen op locatie is een fantastische manier voor een drukke agenda. Jij hoeft niet naar ons te komen en dus niet de deur uit. Want wij komen namelijk naar jou toe! Gewoon de hoge kwaliteit wat je gewend bent en boodschappen doen terwijl wij bezig zijn met reinigen.

car, car interior, air conditioning-791346.jpg

Veelgestelde vragen over auto interieur reinigen Den Haag

Hoelang het duurt om een interieur te laten reinigen verschilt per grote van de auto. De reiniging van een personenauto duurt gemiddeld 90 minuten. Een wat grotere voertuigen, denk aan een bestelauto, moet je al gauw denken aan gemiddeld 3 uur. 

Een standaard interieurreiniging kost nu tijdelijk € 95,- waarbij je autobekleding grondig wordt geshamporreld en de rest van het interieur volledig wordt schoongemaakt.

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met het resultaat. Maar dan zullen wij doorgaan totdat je dat wel bent. 

Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor grotere voer- of vaartuigen, zoals boten en caravans. Hiervoor dient wel een aparte prijsopgave te worden gemaakt wegens de grootte van deze vaar- of voertuigen en logischerwijs meer werk er bij komt kijken.

Je kunt bij ons ook terecht voor het wassen en poetsen van auto’s in Den Haag. Neem dus gerust een kijkje en ontdek de mogelijkheden.

Auto interieur reinigen in Den Haag?

Maak direct een afspraak!

Autopoetsbedrijf in Den Haag

Wat we nog meer doen:

Auto exterieur reinigen

Wil je je auto is even goed laten reinigen? Bij ons kun je je je auto exterieur reinigen voor maximaal resultaat. Jouw wagen is straks helemaal blinkend.

Polijsten

Wil je van die dofheid af van die lak? Laat je auto dan compleet poetsen, zodat je auto weer helemaal zo goed als nieuw wordt. Wij gebruiken hiervoor geen schadelijke middelen.

Interieur shamponeren

Interieur shamponeren

Zit je interieur vol met vlekken? Dan kun je ervoor kiezen om jouw interieur volledig te laten shamponeren voor een heerlijk en fris resultaat.

Leder behandeling

Is de lederbekleding van je auto verkleurd? Laat jouw leer weer volledig opknappen met onze ledervoeding door onze professionals!

Auto interieur reinigen in Den Haag?

Maak direct een afspraak!

Autopoetsbedrijf in Den Haag
Call Now ButtonBel nu!